Het is lente!

Het is lente!

Heeft u er ook zo naar uit gekeken? De dagen worden weer langer en de zon geeft ons een gevoel alsof we weer veel meer energie hebben. Het is fijn om de open schoenen en slippers weer uit de kast te halen.
Maar zijn uw voeten er al klaar voor? Nee? Dan is het tijd voor een pedicurebehandeling!
Besteed juist nu als voorbereiding op de zomer extra aandacht aan uw voeten. Het is immers zo belangrijk om onze voeten goed te laten verzorgen, want we zijn van ze afhankelijk. Voeten komen vaak aandacht te kort en een pedicurebehandeling aan de Gele Lis 12 biedt hierin verandering.
Heeft u last van overtollig eelt, een likdoorn, kalknagels, een ingroeiende nagel? Na een pedicurebehandeling worden deze ongemakken verholpen. De nagels worden natuurlijk ook geknipt en gepolijst.

Ontspanning wordt steeds belangrijker in een tijd waar mensen het steeds drukker krijgen in deze maatschappij. Voor een wellness behandeling kunt u ook bij mij terecht. Deze behandeling is een totale verwenbehandeling voor uw voeten. Dus als u niets aan uw voeten mankeert is een ontspannende voetbehandeling een weldaad voor uw lichaam en geest.

Voor meer informatie kunt u terecht op de pagina Behandelingen.

Ik hoop u te mogen begroeten in mijn salon!

Lente

Tijdelijke klantenstop

In verband met drukte in de salon is het momenteel helaas niet mogelijk om nieuwe klanten in te plannen. Bedankt voor uw begrip.