Weer geopend

Weer geopend

Vanaf maandag 11 mei is Pedicurepraktijk Buitenpost weer geopend.

Ik verzoek u om ten aller tijde niet naar de praktijk te komen wanneer u zich niet lekker voelt, verkouden bent, koorts heeft of iemand in uw gezin koorts heeft. Kom alleen in goede gezondheid. Dit dient bij aankomst in de praktijk bevestigd te worden.

Mocht u op de dag van de afspraak zich niet lekker voelen bel dan alstublieft om uw afspraak te verzetten.

Uiteraard kunt u ervan uitgaan dat er in de praktijk de nodige maatregelen zijn toegepast en dat er voldoende wordt schoongemaakt en ontsmet.

Ik zie u graag binnenkort!

Met vriendelijke groet,

Evelien van der Wal

Tijdelijk gesloten i.v.m. coronavirus

17 maart 2020

Beste cliënt,

Gezien de ontwikkelingen rondom het coronavirus ben ik genoodzaakt mijn praktijk tijdelijk te sluiten.

Minister Bruins van Volksgezondheid heeft alle Nederlanders op 15 maart tijdens een persconferentie gevraagd om ten alle tijden 1,5 meter afstand van elkaar te houden. U begrijpt dat dit tijdens pedicurebehandelingen niet mogelijk is.

Daarnaast wordt in de voetverzorgingsbranche gewerkt met aerosolen, waarbij nevel ontstaat. Deze werkomstandigheden kunnen zorgen voor een snellere verspreiding van het virus. ProVoet (brancheorganisatie voor de pedicure) acht het onverantwoord voor haar leden om nog langer door te werken.

Ik volg deze adviezen op voor uw en mijn gezondheid en sluit daarom de praktijk tot en met tenminste 6 april 2020.

De afspraken die in deze periode gepland staan, komen te vervallen. Ik zal contact opnemen met de betreffende cliënten.

Bedankt voor uw begrip.

Het is lente!

Heeft u er ook zo naar uit gekeken? De dagen worden weer langer en de zon geeft ons een gevoel alsof we weer veel meer energie hebben. Het is fijn om de open schoenen en slippers weer uit de kast te halen.
Maar zijn uw voeten er al klaar voor? Nee? Dan is het tijd voor een pedicurebehandeling!
Besteed juist nu als voorbereiding op de zomer extra aandacht aan uw voeten. Het is immers zo belangrijk om onze voeten goed te laten verzorgen, want we zijn van ze afhankelijk. Voeten komen vaak aandacht te kort en een pedicurebehandeling aan de Gele Lis 12 biedt hierin verandering.
Heeft u last van overtollig eelt, een likdoorn, kalknagels, een ingroeiende nagel? Na een pedicurebehandeling worden deze ongemakken verholpen. De nagels worden natuurlijk ook geknipt en gepolijst.

Ontspanning wordt steeds belangrijker in een tijd waar mensen het steeds drukker krijgen in deze maatschappij. Voor een wellness behandeling kunt u ook bij mij terecht. Deze behandeling is een totale verwenbehandeling voor uw voeten. Dus als u niets aan uw voeten mankeert is een ontspannende voetbehandeling een weldaad voor uw lichaam en geest.

Voor meer informatie kunt u terecht op de pagina Behandelingen.

Ik hoop u te mogen begroeten in mijn salon!

Lente

Tijdelijke klantenstop

In verband met drukte in de salon is het momenteel helaas niet mogelijk om nieuwe klanten in te plannen. Bedankt voor uw begrip.